web oficial
¿Què és guifi.net?

És una xarxa de telecomunicacions, oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d'un acord d'interconnexió on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat amb tothom.

guifi.net és de tots els seus participants.
+ informació a: guifi.net/que_es


L'any 2006 s'iniciaven els primers contactes amb Guifi.net per fer arribar aquesta xarxa lliure i gratuïta a la Bisbal d'Empordà i pobles veïns. El 2008 es desplegava un equip de treball i algunes persones s'inscrivien en aquest mapa. Poc després entrava en servei el punt d'accés guifitotbisbal-Accesobert, que ofereix connexió a Internet a la Plaça Major.

Ara ja tenim tres supernodes enllaçats i en funcionament: el primer, a l'edifici de Sistemes Energètics Solars (SES), al final del c. Coll i Vehí; el segon, a la seu de totbisbal.com i un tercer a Les Escoles Velles.

Guifi.net podrà proveir de disc dur compartit, de veu sobre IP, de missatgeria instantània i xat, i navegació per Internet, entre altres serveis, essent aquesta última una de les possibilitats més atractives. Es tracta de cabal que cedeixen els emissors/es de forma voluntària.

Podeu trobar una primera informació en aquesta guia. Cada dimecres es fan tallers informatius a la seu de totbisbal.com (pl. Major 2, 1A) per explicar què cal fer i com, per connectar-se i anar fent xarxa a la Bisbal. Per assistir-hi podeu enviar un correu-e a guifi@totbisbal.com i podeu contactar amb el grup a Facebook.

L'equip de totbisbal.com